Witam na moim wilczym RPG ...
- moze kukurydzy? - zachichotala i zasadzila kukurydze ktora momentalnie wyrosla - wiesz skad ja mam ten pyl? To niesamowite, ale ja go kiedys znalazlam, lezal w lesie zaczepiony na galezi, wzielam, bo ladnie wygladal, i mam - usmiecha sie
- Slyszalam historie pewnej mlodej wilczycy , ktora mniala na szyi medalik i nazywala sie BlackRose poniewaz gdy dotknela medaliku lapa zmieniala sie w wilka czarnego a zarazem pieknego , moze to ty...Myslala glosno
- Ja o niczym takim nie wiem... - usmiechnela sie - przeciez nie jednej kozie imie BlackRose - zasmiala sie - a to zas taka piekna nie jestem, strzepy rudego futra, zielone oczy takie nijakie, a wogole to jestem podobno zmieszana z psem - przewrucila oczami
Ostatnio edytowany przez BlackRose (2011-10-08 08:18:51)
- nie jeden wilk rudy na swiecie, moze to tylko zwykly zbieg okolicznosci, chociaz zbiegi okolicznosci nie istnieja...ech, przyszlam z magicznym pylkiem z kwiatu konwalii ktory znalazlam w lesie a wy mi juz jakies niesamowitosci wytykacie... - usmiecha sie slodko i wali lapka po lebku, wyglada slodko
Natalka poszła na teren watahy.
-Ja? Ja to jestem Natalia.
//ImageShack i tinypic to strony hostingowe.
Ostatnio edytowany przez Natalka (2011-10-08 08:36:15)