Witam na moim wilczym RPG ...
Na tej polanie wilki miło spędzają czas . W przeciwieństwie do Mrocznego Lasu -,- jest bardzo piękna . W lato wilki często przychodzą tu zapolować zaś w zimę nie ma tu nic do jedzenia , tylko zaspy a miejscami wychodzą trawy ...
- o hej! - usmiechnela sie przyjaznie i przestala tarzac, otrzepala sie, zamachala ogonem i podbiegla do wilczycy - jestem BlackRose, chociaz, nie wiem skad to imie, przeciez nie mam ani jednej czarnej plamki, a ty jak sie zwiesz? - usmiecha sie przyjaznie
- dawaj - wziela jej lapke i posypala pylem, rana momentalnie sie zrosla - to jeszcze nic, patrz na to! przyjmijmy, ze tam jest czlowiek. - wskazala na patyk wbity w ziemie. Posypala pylem w tamta strone a liscie, rosliny, lodygi, pnacza i inne obwiazaly go do okola - pyl nie zabija, on tylko leczy i znieruchama na czas ucieczki, ale moze nam posluzyc na wiecej, powoduje on takze natychmiastowy wzrost roslin, patz - wbija w ziemie ziarenko slonecznika, posypuje pylem i slonecznik pnie sie do gory, nagle przed nimi stoli piekny zolty slonecznik, z ziarenkami gotowymi do zjedzenia - i jak? - usmiechnela sie slodko
- Cześć! Miło powiedziała przerywając im trochę tę rozmowę.-Nudzicie się?Ja bardzo.Chciałam wam trochę przerwać rozmowę żebyśmy się zapoznały.-Rzekła.